Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 14.11.2019 00:00

Studenti atgriezušies no mācību ekskursijas

Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmas “Tūrisma vadība un rekreācija” studenti kopā ar programmas direktori Ilzi Grospiņu devās mācību ekskursijā, lai uzzinātu, kā darbojas tūrisma nozare praksē.

Studentiem bija interesanta saruna ar  LIAA Tūrisma departamenta direktori Inesi Šīravu, un viņi saka paldies Inesei par iespēju redzēt, kur tiek veidots Latvijas tūrisms un dzirdēt par tā mārketinga aktualitātēm. Tika izmantots bijušā studenta, šī brīža Saeimas deputāta Jāņa Vitenberga aicinājums apmeklēt Latvijas Saeimu, kā arī viesnīcu Welton Riverside SPA Hotel. Paldies Jānim Vinertam, viesnīcas Mogotel vecākajam mārketinga speciālistam, kurš mums izrādīja jauno viesnīcu, sākot ar augšējo terasi, beidzot ar viesnīcas pagrabu, kur atrodas SPA zona un atsedzas vecie Rīgas aizsargmūri.

Praksē redzēt, kā darbojas studentu izvēlētā nozare, ir vērtīgi un iedvesmojoši – to atzina visi mācību ekskursijas dalībnieki. 

Mācību ekskursija notika projekta “Labākas pārvaldības nodrošināšana Liepājas Universitātē” (Nr. 8.2.3.0/18/A/017) ietvaros.