Jaunumi:

Atpakaļ
Jana Jansone, 13.08.2019 11:41

LiepU turpinās papilduzņemšana

Uzņemšana Liepājas Universitātē turpinās! Ja neesi paspējis pieteikties studijām līdz šim, kļūt par Liepājas Universitātes studentu jau šajā rudenī vēl ir iespējams ikvienam. Pasteidzies!

Studēt gribētājiem ir pieejamas maksas studiju vietas visās LiepU piedāvātajās studiju programmās. Turklāt vēl iespējams iegūt valsts finansētas pamatstudiju (bakalaura) vietas programmās “Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija”, “Eiropas valodu un kultūras studijas” (3.gadi ar priekšzināšanām), “Matemātika, fizika un datorzinātnes”, “Informācijas tehnoloģija”, “Mehatronika”, “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija”

Savukārt augstākā līmeņa studijās valsts finansētās vietas ir pieejamas programmās “Ekotehnoloģijas”, “Jaunie mediji un audiovizuālā māksla”, “Vispārējās izglītības skolotājs (fizikā, informātikā)”, “Informācijas tehnoloģija”.

Pieteikšanās studijām notiek līdz 30. augustam. Studēt gribētājiem līdzi jāņem pase vai identifikācijas karte un izglītības dokumentu oriģināli, kā arī studiju pieteikuma maksu apliecinošs dokuments.

Tālrunis uzziņām 26190339.