Jaunumi:

Atpakaļ
Jana Jansone, 17.07.2019 12:06

Liepājas Universitātē notiek papilduzņemšana

Liepājas Universitātē no 22. jūlija līdz 30. augustam notiks papilduzņemšana gan pamatstudiju, gan augstākā līmeņa studiju programmās. Liepājas Universitāte piedāvā studijas dažādos studiju virzienos – izglītībā, pedagoģijā, mākslā, valodās un kultūrā, vadībā, informācijas tehnoloģijā, veselības aprūpē, sociālā labklājībā, vides aizsardzībā.

Studēt gribētājiem ir pieejamas maksas studiju vietas visās Liepājas Universitātes piedāvātajās studiju programmās. Turklāt vēl iespējams iegūt valsts finansētas pamatstudiju (bakalaura) vietas programmās "Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija", “Eiropas valodu un kultūras studijas”, "Informācijas tehnoloģija”, “Mehatronika”, “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija”, “Matemātika, fizika un datorzinātne”.

Savukārt augstākā līmeņa studijās (maģistrantūra) valsts finansētās vietas ir pieejamas programmās “Ekotehnoloģijas”, “Informācijas tehnoloģija”, “Vispārējās izglītības skolotājs (matemātikā, fizikā, bioloģijā, informātikā)”.

Svarīgi, ka studentam iestājoties maksas studiju vietā un studējot ar labām sekmēm, turpmākajos gados ir iespējas studijas turpināt budžeta vietā. To nodrošina rotācijas princips – studiju sekmju izvērtēšana vienu reizi gadā. Tāpat studentam ir iespēja pretendēt uz studiju maksas atlaidēm.

Informāciju par studiju programmām un uzņemšanas nosacījumiem papilduzņemšanā iespējams saņemt www.liepu.lv vai sazinoties ar Uzņemšanas komisijas sekretāri Janu Jansoni: uznemsana@liepu.lv; tālr.: 26190339.