Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 12.06.2019 16:00

Bakalauru darbus aizstāv Liepājas Universitātes studenti

Šajās dienās Liepājas Universitātē notiek bakalauru darbu aizstāvēšana, lai jau jūnija pēdējā nedēļā vairāk nekā divi simti absolventu saņemtu Eiropā atzītu diplomu par augstāko izglītību.

          Trešdien, 12. jūnijā, bakalaura darbus aizstāvēja 12 studiju programmas “Biznesa un organizācijas vadība” studenti. Darbu tēmās analizētas situācijas dažādos, galvenokārt Liepājas, uzņēmumos, sniegti ieteikumi darba organizācijā, publicitātes veidošanā, pārvaldībā, personālvadībā un mārketingā.

          Bakalauru darbu aizstāvēšanas komisijā strādā gan Liepājas Universitātes mācībspēki, gan pieaicinātie  nozares speciālisti, kuru uzdotie jautājumi ne vienu reizi vien studentiem lika meklēt atbildes, balstoties uz dzīves situācijām un apgūto teoriju.

          Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inta Kulberga ar studentu sniegumu ir apmierināta: “Šī gada absolventi priecēja ar labi izstrādātiem pētījumiem par dažādām tēmām. Esmu pārliecināta, ka pētījumu rezultāti palīdzēs konkrētajiem uzņēmumiem turpmākajā darbībā.”