Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 07.06.2019 09:54

LiepU veidos jaunas studiju programmas

Ceturtdien, 6. jūnijā, Liepājas Universitātē notika projekta “Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU” ievadseminārs.

Projekts ilgs līdz 2023. gadam un tā darbības laikā Liepājas Universitātē tiks likvidētas 11 studiju programmas un to vietā radītas 3 jaunas – profesionālā bakalaura līmeņa studiju programma “Viedās tehnoloģijas” sadarbībā ar Ventspils augstskolu, profesionālā bakalaura studiju programma “Vides inovācijas un tehnoloģijas” un doktora studiju programma “Jauno mediju māksla” kopā ar RISEBA.

Kā savā uzrunā atzīmēja studiju prorektore Māra Zeltiņa: “Pašlaik LiepU tiek īstenoti vairāki projekti, bet vismaz trīs no tiem ir cieši saistīti – SAM 8.2.2. stiprina docētāju kapacitāti, SAM 8.2.3. pilnveido pārvaldību, bet ar SAM 8.2.1. palīdzību mēs samazināsim studiju programmu sadrumstalotību.”

Projekta ievadsemināra otrajā daļā notika darbs grupās, kur darba grupu vadītāji, uzņēmēji un iesaistītie speciālisti diskutēja par jaunveidojamo studiju programmu saturu.

Foto ŠEIT.