Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 16.05.2019 14:20

Notiek konference “Sabiedrība un kultūra: laikmeta zīmes un simboli”

Divas dienas Liepājas Universitātē notiek 22. starptautiskā zinātniskā konference “Sabiedrība un kultūra: laikmeta zīmes un simboli”, kuru organizē Liepājas Universitātes Izglītības zinātņu institūta Socioloģisko pētījumu centrs, Vadības un sociālo zinātņu fakultāte sadarbībā ar Liepājas pilsētas domi, Liepājas pilsētas pašvaldības iestādi “Kultūras pārvalde”, Melardalenas Universitāti (Zviedrija), Šauļu Universitāti un SIA “Liepājas RAS”.

Plenārsēdi atklāja konferences organizācijas komitejas priekšsēdētājs Arturs Medveckis, kurš atzina, ka divdesmit divu gadu pastāvēšanas laikā ar konferenci ir atzīmēti svarīgi universitātes un valsts notikumi. Konferences dalībniekus sveica Liepājas Universitātes rektore Dace Markus un konferences organizācijas komitejas līdzpriekšsēdētāja Sandra Grigaravičūte (Lietuva).

Konferences atklāšanā ar priekšlasījumiem uzstājās LU profesore Žaneta Ozoliņa,  Liepājas Universitātes profesore Sarmīte Jēgere un Daugavpils Universitātes asociētais profesors Henrihs Soms. Dienas gaitā priekšlasījumi notika četrās sekcijās, un turpinājās konferences otrajā dienā, noslēdzoties ar dalībnieku diskusiju.

Foto ŠEIT.