Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 11.03.2019 13:19

LiepU pasniedzējs lasa lekcijas Francijā

Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes docents Oļegs Beļajevs ir atgriezies no Erasmus+ docētāju apmaiņas programmas, kurā laikā no 4. līdz 8. martam lasīja lekcijas par Latviju un franču valodu izglītības sistēmā, sabiedrībā un starpkultūru komunikācijā Savojas Monblāna Universitātē Francijā (Savoie Mont Blanc University).

Oļegs Beļajevs stāsta: “Universitāte atrodas Šamberī (Chambery) pilsētā dienvidu Alpu pakājē, ir mūsdienu dinamiskā augstskola, kurā ikviens valodu studējošs students var iegūt ļoti labu franču valodas pieredzi, studējot autentiskā un patīkamā studiju vidē.”

Pavasara semestrī šajā universitātē Erasmus+ programmā studijas uzsāka arī divi Liepājas Universitātes studenti. Ar viņiem un viņu pasniedzējiem, kā arī franču valodas docētājiem un ārējo sakaru darbiniekiem Liepājas Universitātes docents pārrunāja aktuālos jautājumus. Savukārt diviem franču studentiem, kuri plāno rudens semestrī uzsākt Erasmus+ studijas Liepājas Universitātē, viespasniedzējs Oļegs Beļajevs sniedza konsultāciju.