Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 18.02.2019 14:08

Pasniedzēja no ASV aicina apmeklēt diskusiju klubu

Liepājas Universitātes viespasniedzēja, Fulbraita stipenditāte no ASV – Patrīcija Korija arī šajā akadēmiskajā gadā aicina LiepU studentus, pasniedzējus un citus interesentus apmeklēt angļu sarunvalodas klubu, kas notiek katru pirmdienu plkst. 16:00 219. kabinetā. Tā ir iespēja ikvienam interesentam uzlabot savas angļu valodas zināšanas.

Pasniedzēja uzsver, ka tikšanās notiek neformālā gaisotnē, studenti uzdod viens otram daudz jautājumu, tādā veidā uzlabojot gan savas komunikācijas iemaņas, gan uzzinot daudz jauna par dažādām kultūrām, jo tieši ārvalstu studenti visvairāk iecienījuši viņas vadītās nodarbības. Tāpat tiek spēlētas dažādas spēles, kas palīdz papildināt vārdu krājumu un veicina pārliecību par savām angļu valodas zināšanām. Pasniedzēja sola, ka šajā semestri lielāks uzsvars tiks likts uz dažādiem radošiem darbiem, piemēram, kolāžu veidošana, zīmēšana.

Paredzēts, ka kluba nodarbības notiks līdz 2019. gada maija beigām. Lai apmeklētu nodarbības nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.