Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 08.02.2019 09:31

Studijas LiepU uzsāk ārzemju studenti no dažādām valstīm

2019. gada pavasara semestrī studijas Liepājas Universitātē Erasmus+ programmas ietvaros uzsākuši astoņi apmaiņas studenti no Vācijas, Turcijas, Francijas un Krievijas.

Studenti Liepājā ieradušies no Johannes Gūtenberga universitātes Maincā Vācijā, Kodžaeli Universitātes, Karabuka Universitātes Turcijā, Lorēnas Universitātes Francijā, savukārt viena studente ieradusies no Nižņevartovskas Valsts universitātes Krievijas Federācijā, pamatojoties uz noslēgtu sadarbības līgumu par studentu apmaiņu. Seši Erasmus+ apmaiņas studenti mācības LiepU turpina jau no rudens semestra: četri no Las Palmasas Universitātes Spānijā, divi – Kodžaeli Universitātes Turcijā.

Apmaiņas studenti LiepU studē tādās studiju programmās kā „Biznesa un organizāciju vadība”, „Eiropas valodu un kultūras studijas”, „Informācijas tehnoloģija”, “Sociālais darbinieks” un „Pamatizglītības skolotājs”.

Ārzemju sakaru daļa informē, ka pavasara semestrī studijas uzsākuši arī vairāk kā 20 pilna laika studenti no Indijas, Pakistānas un Šrilankas. Visvairāk studentu studēs bakalaura līmeņa studiju programmā “Informācijas tehnoloģijas”.

Lai informētu par studiju kārtību, plānotajiem pasākumiem un saliedētu atbraukušos studentus, no 4. līdz 6. februārim tiem tika organizēts svinīgs uzņemšanas pasākums, kultūru apmaiņas vakars, ekskursija pa Liepāju.

Foto no kultūras apmaiņas vakara ŠEIT.