Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 29.11.2018 00:00

Ziemas balle 20-to gadu Mulenrūžā

Š. g. 21. decembrī Liepājas Universitātes Studentu padome sadarbībā ar RTU Liepājas filiāli liks sajust pozitīvas emocijas Ziemas ballē ar tematiku “Moulin Rouge”. Aicināti ierasties visi studenti, absolventi, ārpusstudiju aktivitāšu dalībnieki, mācībspēki un arī darbinieki, kuri vēlas aizceļot atpakaļ laikā uz 20-to gadu Mulenrūžu.


Balle tiks atklāta plkst. 21:00 Liepājas Latviešu biedrības namā, Rožu laukumā 5/6. Aicinām balles apmeklētājus izmantot savu radošo prātu, lai savos tērpos atspoguļotu 20-to gadu Mulenrūžas noskaņas. Tematikai atbilstošākie tērpi pretendēs uz mūsu atbalstītāju sarūpētajām balvām. Kā jau katru gadu, savus spilgtākos mirkļus varēs iemūžināt pie īpaši izveidota fotostūra. Gaidāmi arī dažādi pārsteigumi un aktivitātes pasākuma laikā.


Par balles muzikālo daļu rūpēsies grupa “Čirkainie” un Mixmaster AG. Būs iespējams rezervēt galdiņus, tāpēc aicinām katru parūpēties par uzkodām un dzērieniem, kurus baudīt vakara gaitā. Pasākums ilgs apmēram līdz 05:00 rītā.


Gan interesenti no RTU Liepājas filiāles, gan Liepājas Universitātes aicināti rezervēt galdiņus un saņemt ielūgumus līdz 20. decembrim katru dienu no plkst. 9:00 līdz 18:00 Studentu padomē, 125. telpā, Lielajā ielā 14, taču 21. decembrī līdz plkst.  12:00. Dodoties rezervēt vietu pie galdiņa, līdzi jāņem studenta apliecība.


Paldies mūsu atbalstītājiem – kafejnīcai/bāram “7 līnija”, Liepājas Jauniešu mājai, atpūtas kompleksam “Pūķarags”, “Energy Duck”, kafejnīcai “Darbnīca” un Karostas cietumam par vēlēšanos padarīt balles apmeklējumu vēl īpašāku. Jautājumu gadījumā varat sazināties ar balles organizatori Annu Vērdiņu, tālr. 27000178 vai priekšsēdētāju Alīnu Katrīnu Kūtri, tālr.  20073473. 
Pasākuma laikā tiks uzņemti foto un video, kas tiks izmantoti publicitātes nolūkos mūsu sociālajos medijos.