Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 16.10.2018 00:00

“Pamestais cirks” iesvētīs pirmkursniekus

26. oktobrī Liepājas Universitātes Studentu padome aicina pirmkursniekus atklāt savu baiļu tumšākās dzīles iesvētībās, kurām šogad izvēlēta šausmu tematika – “Pamestais cirks”.


Šogad pulcēšanās notiks citādāk kā citus gadus. Lai pirmkursniekiem nebūtu ilgi jāgaida līdz iesvētību sākumam, katrai fakultātei tiks piešķirts atšķirīgs pulcēšanās laiks:

 

  • 17:00 Vadības un sociālo zinātņu fakultāte,
  • 18:00 Dabas un inženierzinātņu fakultāte,
  • 19:00 Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte,
  • 20:00 Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte.

 


Visiem pirmkursniekiem jāpulcējas pie LiepU galvenās ēkas Lielajā ielā 14. Tur jaunos studentus sagaidīs un aizvedīs uz galveno notikumu vietu, kas paliks noslēpumā līdz iesvētību sākumam. Arī šogad, turpinot iepriekšējos gados aizsākto, organizatori sola nelikt ēst dažādas riebīgas lietas un klīst apkārt pa pilsētu. Visa darbība notiks baisā un neparastā vietā, kas jebkuram liktu just šermuļus pār kauliem.


Runājot par ģērbšanos, galvenais, lai katram būtu silti un ērti, kā arī kājās būtu apavi, kurus nav žēl nosmērēt. Pēc tam gan iesakām uzvilkt savu mīļāko tērpu un doties uz afterparty plkst. 23:00; vieta vēl tiks precizēta.


Jebkādu neskaidrību gadījumā studenti var vērsties pie Meldras Ikaunieces, sūtot e-pastu uz meldra.ikauniece@gmail.com vai zvanot pa tālr. 29267917.