Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.10.2018 00:00

Studentiem lekciju lasa slavens tūrisma blogeris

Liepājas Universitātē Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmas “Tūrisma un rekreācijas vadība” studentiem un interesentiem lekciju nolasīja Kašjaps Batačarja (Kashyap Bhattachaya), kurš ir pasaulē slavens tūrisma blogeris.


Kašjaps Batačarja savu ceļojumu blogu “budgettraveller.org” dibināja 2009.gadā. Kopš 2012. gada satura mārketings sadarbībā ar tūrisma pārvaldības organizācijām un uzņēmumiem ir kļuvis par Kašjapa pilnas slodzes darbu. Vienlaikus ar sava bloga uzturēšanu viņš ir arī blogeru apvienības “iambassador” radošais direktors un konsultants mārketinga uzņēmumā “Toposophy”. Kašjapa viedoklis regulāri parādās medijos attiecībā uz tūrisma nozares aktualitātēm, kā arī viņš tiek aicināts uzstāties starptautiskās konferencēs un semināros, šomēnes arī Latvijā.


Studiju programmas “Tūrisma un rekreācijas vadība” 4. kursa studente Santa Burkevica pēc lekcijas atzina: “Bija interesanti uzzināt, kā popularizēt savu darbību sociālajos tīklos. Bija daudz atslēgas frāžu, kuras liek aizdomāties, bet visvairāk prātā palicis – ja gribi nopelnīt ar ceļošanu, jāprot labi fotografēt. Turklāt blogerim nav māju, viņš visu laiku ceļo.”


Kašjapa Batačarja lekcijas klausītāji uzzināja, kā izmantot mārketinga sniegtās iespējas, lai piesaistītu vairāk klientu tūrisma vietai un kāda ir iespējamā atdeve no ietekmētāju mārketinga kampaņām.


Foto ŠEIT.