Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 19.09.2018 00:00

Studenti un pasniedzēji piedalās seminārā Ventspils Augstskolā

18. septembrī Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studiju programmas “Eiropas valodas un kultūra” studenti un pasniedzēji, arī Fulbraita stipendiāte no ASV – angļu valodas pasniedzēja profesore Marta Lī Aleksandera (Martha LeeAlexander), devās mācību braucienā, lai apmeklētu Ventspils Augstskolu un piedalītos Baltijas–Vācijas Augstskolu biroja organizētajā seminārā „Globalizācija un valoda”.


Semināra laikā bija iespēja noklausīties emeritētā profesora Konrāda Šrēdera (Konrad Schröder)  vieslekciju „Kā savienot Eiropas valodu politikas principus ar globalizētās pasaules valodisko realitāti: aicinājums pārveidot pedagoģisko saturu un svešvalodu mācīšanas praksi Eiropā" un Ventspils Augstskolas asociētā profesora Guntara Dreijera priekšlasījumu „Londona runā — ģeogrāfisks un lingvistisks kartējums" angļu valodā.


Pēc semināra tā dalībniekiem bija iespēja apskatīt Ventspili, kur studenti varēja iejusties gida lomā un angļu valodā iepazīstināt ar pilsētas ievērojamām vietām viesprofesori un ārzemju studentus.