Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 12.09.2018 00:00

Darbu publicēšana Taylor & Francis Open Access vai Cogent Open Access žurnālos

Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar starptautisko bezpeļņas organizāciju EIFL (Electronic Information for Libraries) programmā “Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” piedāvā Liepājas Universitātes pētniekiem iespēju publicēt savus pētniecības darbus Taylor & Francis Open Access žurnālos vai Cogent Open Access žurnālos (to skaitā tādos, kuri ir indeksēti starptautiskās datubāzēs Web of Science un Scopus).


Pamatojoties uz EIFL un kompānijas Taylor & Francis noslēgto līgumu, Latvijas pētniekiem tiek nodrošināta iespēja publicēt savus pētniecības darbus Taylor & Francis Open Access žurnālos vai Cogent Open Access žurnālos ar 50% datu apstrādes maksas atlaidi. Līgums ir spēkā līdz 2020. gadam, un piedāvājums attiecas uz autoriem, kuri vēlas publicēties kādā no 156 Taylor & FrancisOpen Access žurnāliem (pārskats pieejams šeit: https://www.tandfonline.com/openaccess/openjournals) vai 15 Cogent Open Accessžurnāliem (pārskats pieejams šeit: https://www.tandfonline.com/openaccess/cogentoa). Nākotnē žurnālu skaits palielināsies.


Detalizētāku informāciju par publicēšanās procedūru jautāt Liepājas Universitātes bibliotēkas direktorei Līgai Krūmiņai (e-pasts: liga.krumina@liepu.lv).