Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 05.09.2018 00:00

DIF mācībspēki atskatās uz paveikto un domā par nākotni

Augusta beigās Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātei apritēja 5 gadi. Atzīmējot šo notikumu, fakultātes mācībspēki tikās ikgadējā sanāksmē pirms jaunā studiju gada uzsākšanas, kurā apsprieda uzdevumus tuvākam un tālākam laika posmam. Šis studiju gads sākas ar vairākiem jaunumiem. Viens no tiem - jaunas telpas jaunā adresē, kas aprīkotas ar jaunām tehnoloģijām. Fakultāte jau vasarā pārcēlusies no Kr. Valdemāra ielas 4 ēkas uz telpām Lielā ielā 14. Septembra pirmajās nedēļās studentiem un docētājiem “jāapgūst” jaunās telpas.

 

Šajā studiju gadā fakultātes mācībspēku pulku papildinājuši četri jauni kolēģi, kas 2018.gadā ieguvuši maģistra grādu informācijas tehnoloģijā. Divi kolēģi šoruden uzsāk studijas un pētniecību doktorantūrā.

 

Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne Anita Jansone atzīst: “Skats nākotnē ir mēreni gaišs. Lai arī uzņemšanā ne viss izdevies spoži, kopumā jauno studentu skaits fakultātē ir lielāks nekā iepriekšējā gadā.” Šobrīd ir izstrādāti un iesniegti vairāki apjomīgi projekti, kas vērsti uz STEM studiju programmu attīstību. Fakultātes mācībspēki un pētnieki strādā pie starptautisku projektu sagatavošanas. Arī šajā studiju gadā fakultāte turpinās izglītojošos pasākumus skolēniem un pieaugušajiem. Tuvākie būs ikgadējie Zinātnieku nakts pasākumi 28.septembrī. Laipni lūgti ierasties!


Foto ŠEIT.