Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.08.2018 00:00

LiepU mācībspēki un darbinieki uzsāk jauno studiju gadu

Liepājas Universitātes mācībspēki un darbinieki 31. augustā pulcējās LiepU aktu zālē, lai izvērtētu aizvadīto periodu un sagatavotos nākotnes izaicinājumiem.


Liepājas Universitātes rektore Dace Markus informēja par jaunumiem universitātē, atzīmēja, ka LiepU Konvents ir novērtējis universitātes darbu ar pozitīvi iedvesmojošiem vārdiem un teica: “No sirds pateicos visiem, kas no sirds un godprātīgi ir strādājuši, lai mūsu universitāte attīstītos!”


Atzinības rakstus un pateicības saņēma universitātes darbinieki, kuri pārtrauc darba attiecības ar universitāti un tie, kas, pildot profesionālos pienākumus, ir darījuši vairāk, ieliekot sirdi un dvēseli savā darbā.


Ar stāvaplausiem klātesošie sveica bijušo Liepājas Universitātes rektoru Kārli Dobeli, kurš teica: “Man ir bijusi tā laime strādāt kopā ar radošiem un zinošiem cilvēkiem. Gribu novēlēt, lai universitāte savā attīstībā virzītos tikai uz priekšu!”


Sveicieni skanēja no LiepU arodbiedrības valdes priekšsēdētājas Intas Geneses-Plaudes, Studentu padomes vārdā uz sadarbību aicināja Studentu padomes priekšsēdētāja Alīna Katrīna Kūtre, bet emocionāli iedvesmojošu sveicienu visiem klātesošajiem sniedza post folk apvienība “Saule i tuvāk”.


Lai mums visiem veiksmīgs un izdevies Jaunais studju gads!

Foto ŠEIT.