Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 03.07.2018 00:00

Sākas uzņemšana Liepājas Universitātē

Otrdien, 3. jūlijā, Latvijas augstskolās, tai skaitā Liepājas Universitātē, sākās iestāšanās dokumentu pieņemšana klātienē, kas ilgs līdz 10. jūlijam .


Maģistra studiju programmās varēs pieteikties gan elektroniski, izmantojot saiti e.liepu.lv/magistrantura, gan klātienē no 4. līdz 13. jūlijam.


Līdz 13. jūlijam Liepājas Universitātē notiek uzņemšana doktora studiju programmās “Pedagoģija” un “E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība”. Pieteikties doktora studijām iespējams gan klātienē, gan elektroniski, izmantojot saiti e.liepu.lv/doktorantura.


6. jūlijā no plkst. 9.00 līdz 12.00 un 13.00 līdz 16.00 dokumentus no topošajiem maģistrantiem un doktorantiem pieņems arī Rīgā, Liepājas pārstāvniecībā, Torņa ielā 4, 2a-201.


Uzņemšanas komisijas sekretāre Jana Jansone skaidro: “Pirmā uzņemšanas diena ir aizvadīta mierīgi. Iespējams, Dziesmu un Deju svētku ietekmē, bet nav bijis sastrēgumu. Izteikti lielāka interese ir par pedagoģijas programmām un vadības zinību maģistrantūru. Aktuāls ir jautājums par budžeta vietām – publiski šī informācija nav pieejama, bet uzņemšanas komisijā visu var uzzināt. Vēl gribu piebilst, ka visiem vēl joprojām īsti nav skaidrs, kā darbojas vienotā pieteikšanās.”


Piesakoties pamatstudijām, neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita, ir noteikta viena reģistrācijas maksa – 30 eiro, no tās ir atbrīvoti bāreņi un 1. grupas invalīdi.


Piesakoties studijām maģistrantūrā uz vienu studiju programmu, reģistrācijas maksa ir 25 eiro, bet studijām doktorantūrā – 30 eiro, par katru nākamo studiju programmu/virzienu – 10 eiro.


Plašāka informācija par uzņemšanas kārtību, rakstot uz e-pastu: uznemsana@liepu.lv,tālr.26190339,https://www.liepu.lv/lv/651/pieteiksanas-pamatstudijam