Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 08.06.2018 00:00

Aicina liepājniekus piedalīties dizaina domāšanas praktiskajā seminārā

Nākamnedēļ, 12. jūnijā, Radošās darbības nedēļā radi!2018 LIAA Liepājas biznesa inkubatorā norisināsies dizaina domāšanas praktiskais seminārs “No radošās kopienas uz radošo reģionu?”, kura laikā vietējie iedzīvotāji kopā ar ekspertiem ģenerēs un prezentēs idejas radošā potenciāla attīstības vietas izveidei piepilsētas reģionā. Liepājas seminārs ir otrais no četru radi!2018 reģionālo pasākumu kopuma, un tajā bez maksas ir aicināti piedalīties pilsētas un reģiona jaunieši, uzņēmēji, pašvaldības un nevalstiskā sektora pārstāvji, kā arī citi interesenti.

 

Semināru vadīs pieredzējuši dizaina domāšanas eksperti – Creativity Lab dibinātāji Signe Adamoviča un Ragnārs Sīls (Ragnar Siil) no Igaunijas. Signe ir Demola Latvia koordinatore un ikdienā strādā ar studentu komandu mentorēšanu un darbnīcu vadīšanu inovāciju projektos, kuru ietvaros tiek risināti uzņēmumu problēmjautājumi. Signe vada arī dizaina domāšanas apmācības dažādām mērķauditorijām privātajā un publiskajā sektorā, savukārt Ragnārs ir kultūrpolitikas un radošo industriju stratēģiju eksperts. Viņš ir vadījis projektus un apmācības, uzstājies plašu auditoriju priekšā, kā arī konsultējis valdības un kultūras un radošo industriju organizācijas vairāk nekā 25 valstīs Eiropā, Āzijā un Āfrikā. Ragnārs bijis arī kultūras un radošo sektoru eksperts ES Austrumu partnerības Kultūras un radošuma programmā. Papildus kultūrai viņš aizraujas ar debatēšanas un publiskās runas prasmju apmācībām.

 

Liepājas praktiskais seminārs notiks otrdien, 12. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 18.00, un tā primārā norises valoda būs angļu. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta. Apstiprināt dalību iespējams līdz 11. jūnijam, aizpildot tiešsaistes anketu šeit: ej.uz/radi2018.


Daiga Zīmele

radi! komunikācijas speciāliste

Mob. tālr. +371 26197399

E-pasts: daiga@ethos.lv