Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.06.2018 00:00

Liepājas Universitātē notiks Atvērto durvju diena

Sestdien, 16. jūnijā, pulksten 11.00 pie Liepājas Universitātes notiks Atvērto durvju diena. Tajā ikviens interesents varēs uzzināt par studiju iespējām Kurzemes lielākajā augstskolā, noskaidrot visu, kas nepieciešams, lai iestātos Liepājas Universitātē un studētu kādā no trīsdesmit pieejamajām studiju programmām.


Laikā no 11.00 līdz 11.30 būs iespēja uzzināt vispārēju informāciju par iestāšanās procesu, prasībām, budžeta vietām, studiju maksu un citiem praktiskiem jautājumiem. No 11.30 katra no četrām fakultātēm savus potenciālos studentus iepazīstinās ar gaidāmo studiju procesu, auditorijām, laboratorijām, pieejamo aprīkojumu, un dekāni un studiju programmu direktori atbildēs uz jautājumiem.


Studēt gribētājiem atgādinām, ka Liepājas Universitātē ir Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba  un Vadības un sociālo zinātņu fakultātes, un tajās sagatavo speciālistus vairāk nekā trīsdesmit studiju programmās.


Studentu padomes dalībnieki gan pastāstīs par studentu dzīvi, gan, piedaloties viņu organizētajā konkursā, būs iespēja laimēt balvas.


Tiekamies sestdien, 16. jūnijā, pulksten 11.00 pie Liepājas Universitātes!

11.00 – 11.30 Vispārēja informācija

11.30 – 12.30 Iepazīšanās ar fakultāšu darbu