Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 24.05.2018 00:00

Kļūsti par aktīvāko Veselības nedēļas kilometru pieveicēju!

No 28. maijam līdz 3. jūnijam norisināsies Liepājas Universitātes Veselības nedēļa, kurā aicināti piedalīties visi LiepU darbinieki, mācībspēki un studenti no jebkuras atrašanās vietas pasaulē.

 

Šajā gadā LiepU Veselības nedēļa notiks vēl nebijušā formātā – telefona lietotnē “Endomonodo”, kur LiepU darbinieki, mācībspēki un studenti aicināti meklēt izaicinājumu (‘Challenge’) “LiepU Veselības nedēļa”, pievienoties tam un katru reizi, dodoties izbraucienā ar riteni, skriet vai pastaigā, ieslēgt lietotni un krāt kilometrus.

 

LiepU plānotais ir daļa no Latvijas Veselības nedēļas 2018 notiekošajiem pasākumiem, ar mērķi popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

 

Veselības nedēļā tiks noskaidroti trīs aktīvākie kilometru pieveicēji katrā no grupām – kājāmgājēji, skrējēji, riteņbraucēji, kuri balvā iegūs dāvanu kartes aktīvai atpūtai izklaides centrā “Dzintara boulingā”, lāzertagu spēlei “Poligon-1” Liepājas arēnā un citas pārsteiguma balvas.

 

Krāj pieveiktos kilometrus un pārliecinies, ka spēj vairāk kā esi iedomājies!


Pieteikties vari šeit: http://www.endomondo.com/challenges/37068247