Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 14.05.2018 00:00

Pasākums studentiem Jāņos – “Uz robežas”

Latvijas simtgade un aizraujošs vasaras piedzīvojums kopā ar latviešu un ārzemju studentiem no dažādām pilsētām. Tieši šāds solās būt šī gada aizraujošākais studentu piedzīvojums, un pie tam –  Latgalē, brīnišķīgajā Gārsenes pilī.  Latvijas Kristīgā studentu brālība aicina piedalīties pasākumā "Uz robežas", kurš norisināsies no 21. – 24. jūnijam.


Tajā dalībniekiem būs iespēja izdzīvot būšanu uz robežas gan tiešā nozīmē, spraigā pārgājienā sasniedzot Latvijas - Lietuvas robežu un pārbaudot savas fiziskās robežas stipro skrējienā, gan caur vērtīgām uzrunām, diskusijām, radošajām darbnīcām un citām aktivitātēm pārdomāt to, kuras robežas savā dzīvē vēl vēlētos šķērsot – iespējams, robežu starp "tas ir par grūtu" un "es to varu!" vai starp šaubām un ticību. Protams, neizpaliks arī aizraujošas Jāņu svinības līdz rītausmai!


Pasākums norisināsies skaistajā Gārsenes pils teritorijā, gulēšana notiks pils telpās vai līdzpaņemtā teltī. Dalības maksa ir izdevīgāka, ja reģistrējas 3 vai 5 cilvēku grupā.


Informācija un notikuma programma oficiālajā pasākuma Facebook lapā: ej.uz/ontheborder2018. Par dalības maksu, dienaskārtību un citiem jaunumiem iespējams uzzināt sadaļā "Diskusija"!


Pasākumu rīko Latvijas Kristīgā studentu brālība (LKSB) – starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993. gada LKSB rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes visā Latvijā.