Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 03.05.2018 00:00

Notiks Latvijas Bankas vieslekcija

15. maijā plkst. 12.00 Liepājas Universitātē ikviens interesents aicināts apmeklēt Latvijas Bankas atklāto vieslekciju “Latvijas tautsaimniecība – pārkaršanas riski.”


Latvijas tautsaimniecības izaugsme ir paātrinājusies, arī iedzīvotāju ienākumi pakāpeniski aug. Pirms aptuveni desmit gadiem strauja izaugsme un ienākumu pieaugums Latvijā tika analizēts komplektā ar tautsaimniecības pārkaršanu un nelīdzsvarotību vairākos sektoros. Vieslekcijā Agnese Rutkovska, Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes Makroekonomikas analīzes daļas galvenā ekonomiste, skaidros, kas šobrīd notiek savādāk pieprasījuma un piedāvājuma pusē, kā arī analizēs Latvijas tautsaimniecības izaugsmi noteicošos faktorus, tautsaimniecības attīstību raksturojošus strukturālos rādītājus un līdzsvarotai attīstībai nepieciešamās kapacitātes veidošanās līdzšinējās tendences un nākotnes iespējas.


Dalība vieslekcijā ir bez maksas, tai iepriekš jāpiesakās (līdz 10.maijam), zvanot pa tālruni 20234301 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.