Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 19.04.2018 00:00

Doktora grādu pedagoģijā iegūst Jana Grava

Šodien Liepājas Universitātē promocijas darbu zinātniskā grāda iegūšanai pedagoģijā par tēmu „Bērncentrētas pedagoģiskās pieejas īstenošana bērnu pašrealizācijai pirmsskolā” aizstāvēja un doktora grādu ieguva Liepājas Universitātes studiju programmas “Pirmsskolas izglītības skolotājs” vadītāja Jana Grava.


Promocijas darbā tika pētīta bērncentrētas pedagoģiskās pieejas īstenošana pirmsskolā. Darba praktiskā vērtība ir tā, ka tika izstrādāts teorētiski pamatots bērncentrētas pedagoģiskās pieejas īstenošanas modelis bērnu pašrealizācijai pirmsskolā.


Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāne Ilze Miķelsone uzsvēra, ka Liepājas Universitāte ir ieguvusi lielisku zinātnieku, savukārt darba vadīja Alīda Samusēviča priecājās: “Izsaku lielu pateicību par augsto un atzinīgo promocijas darba novērtēšanu recenzentiem. Raksturojot kopīgo sadarbību varu teikt, ka Jana Grava ir mērķtiecīga, ar ļoti labām darba prasmēm un izpratni par to, ko un kāpēc dara. Esmu priecīga par šo lielo akadēmisko, profesionālo izaugsmi un es zinu, ka šajā brīdī lielā zinātne Janai tikai sākas.”


Foto ŠEIT.