Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 20.03.2018 00:00

LiepU piedalās starptautiskā izglītības un karjeras izstādē Uzbekistānā

No 14. līdz 17. martam Liepājas Universitātes Ārzemju sakaru daļas vecākā referente Sintija Leigute piedalījās starptautiskā izglītības un karjeras izstādē “Education and Career”, kas norisinājās Uzbekistānas galvaspilsētā Taškentā, lai uzrunātu šīs valsts studētgribētājus zināšanas iegūt tieši Latvijā.


Izstādē interesenti tika iepazīstināti ar studiju iespējām LiepU pilna laika bakalaura un maģistra programmās, kuras notiek angļu valodā –  Informācijas tehnoloģija, Matemātika, fizika un datorzinātnes, Eiropas valodu un kultūras studijas, Jauno mediju māksla, Ekotehnoloģijas”un“Vispārējās izglītības skolotājs.


Sadarbībā ar augstākās izglītības partneri Baltic Center tika organizēts arī “Atvērto durvju dienas””pasākums, kura laikā studenti un viņu vecāki tika plašāk iepazīstināti ar katras augstskolas piedāvājumu un sniegtajām studiju iespējām.


Izglītības un karjeras izstādē tika uzrunāti vairāki partneri turpmākai sadarbībai augstākās izglītības jomā, kā arī bija iespēja tikties ar jauno Latvijas vēstnieku Uzbekistānā Mihailu Popkovu un vēstniecības pārstāvjiem.


LiepU pašlaik studē viens students no Uzbekistānas, bet tuvākajā laikā Ārzemju sakaru daļa cer sagaidīt vairāk potenciālos studētgribētājus no šīs valsts.