Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 20.03.2018 00:00

Turpinās pieteikšanās izvēles daļas studiju kursiem

Student, NENOKAVĒ! Turpinās pieteikšanās izvēles daļas (C daļas) studiju kursiem 2018./2019. studiju gadam līdz 9. aprīlim

 

Izvēles daļas (C daļas) studiju kursu katalogs paredzēts (SKAT. katalogu):

pilna laika (dienas) pamatstudiju 2017./2018. studiju gada 1.kursa studentiem (izņemot studiju programmu „Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija”, „Eiropas valodu un kultūras studijas”un„Biznesa un organizācijas vadība” 1. kursa studentiem) un

studiju programmu „Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija” un „Eiropas valodu un kultūras studijas” 2017./2018. studiju gada 2., 3. kursa studentiem.

 

Izvēloties studiju kursus ņem vērā:

 

Izvēlēties var tikai vienu studiju kursu 2 KRP apjomā.

Pieteikties uz izvēles daļas studiju kursiem var elektroniski www.liepu.lv, aizpildot reģistrācijas veidlapu un nosūtot uz e-pastu: briva.izvele@liepu.lv līdz 2018.gada 9.aprīlim.

Ja vēlas apgūt vairākus izvēles daļas studiju kursus, kas pārsniedz studiju programmā noteikto izvēles daļas KRP apjomu, tad šo studiju kursu var apgūt klausītāja statusā tikai par maksu.

Ja grupā piesakās mazāk studentu, nekā norādīts katalogā, iespēja apgūt kursu tiek atcelta un studentam jāapgūst cits izvēles daļas studiju kurss, kurš ir nokomplektējies.

Nokomplektēto grupu saraksti būs pieejami visos fakultāšu dekanātos un Studiju daļā, 238. telpā, sākot ar 2018. gada 23. martu.

Visi pamatstudiju programmu nepilna laika (neklātienes) 1.-5. kursa un pilna laika (dienas) 2. - 4. kursa studenti apgūst studiju plānā norādītos izvēles daļas (C daļas) studiju kursus!


Papildus jau izdarītai izvēlei vai C kursu izvēles ietvaros jebkuram LiepU studentam ir iespēja ar šī gada rudeni apgūt ķīniešu valodu 4KRP apjomā. Kursu mērķis ir ne tikai apgūt pirmos soļus ķīniešu valodā, bet arī iepazīt Ķīnas kultūru un tradīcijas. Vairāk informācijas: viktorija.nikitina@liepu.lv

 

Reģistrācijas veidlapa ŠEIT.

 

Informāciju sagatavoja Studiju daļa. E-pasts uzziņām: briva.izvele@liepu.lv