Jaunumi:

Atpakaļ
-, 19.02.2018 00:00

Konferences lielais paldies

Izglītības zinātņu institūts un Sociālā darba pētniecības un studiju centrs pateicas visiem,kas iesaistījās un palīdzēja, lai 12.sociālā darba konference "Sociālā darba aktualitātes" (konferences tēma ATBILDĪBA), kas veltīta Latvijas simtgadei, noritētu veiksmīgi.
Paldies visiem,kuri svinīgi uzrunāja klātesošos un piedalījās ar referātiem: Dacei MARKUI,Aijai BARČAI, Pāvelam JURAM, Valdim SKUJIŅAM,Edgaram PUTRAM, Visvaldim GŪTMANIM, Andrejam MEDIŅAM, Kasparam VĀRPIŅAM, Armandam TREIMANIM, Indrai ŠTĀLEI, Jurim DILBAM un Aijai BURKEVICAI.
Paldies PSDF dekānei Ilzei MIĶELSONEI par atbalstu un fakultātes sekretārēm un studentēm par čaklajām rokām, visus uzņemot un reģistrējot. Paldies ITS kolēģiem,īpaši Oskaram visu tehnisko jautājumu risināšanā.
Paldies Agatei Pirktiņai un visai viņas komandai, kas nenobijās,ka esam saņēmuši 282 pieteikumus un pierādīja,ka varam uzņemt visus.
Paldies Sabiedrisko attiecību daļas vadītājai Simonai Laiveniecei un Zanei Jansonei sabiedrisko attiecību jautājumu risināšanā.
Novērtējam arī kafejnīcas TIK TAK kolektīva palīdzību konferences viesu labsajūtas nodrošināšanā.

Uz turpmāku sadarbību, Izglītības zinātņu institūta kolektīva un Sociālā darba pētniecības un studiju centra vadītāja