Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 13.02.2018 00:00

Studenti iepazīstas ar ražošanu Rucavā

Liepājas Universitātes nepilna laika 1. kursa profesionālā bakalaura studiju programmas "Biznesa un organizācijas vadība" studenti apmeklēja Rucavas novadā esošo senāko Papes bāku un iepazinās ar Rucavas novada domes darbības aktualitātēm.


Domes priekšsēdētājam Jānim Veitam pārrunās pie karstas kafijas tases tika uzdoti āķīgi jautājumi par pašvaldības iecerēm un attīstības iespējām, kā arī esošo nodarbinātību, pierobežas novadam raksturīgajām aktivitātēm un dažādajiem teritoriālajiem ierobežojumiem.


Dienas otrajā pusē studenti kopā ar ekonomikas studiju kursa pasniedzēju Diānu Līdumu un studiju programmas direktori Intu Kulberga apmeklēja vienu no lielākajiem un eksportspējīgākajiem mūsu puses kūdras pārstrādes uzņēmumiem - SIA Compaqpeat.


Uzņēmuma pārstāvis Produkcijas un kvalitātes menedžeris Raimondas Kosmačauskas studentus iepazīstināja gan ar kūdras ieguves un pārstrādes tehnoloģijām, gan ar iesaiņošanas paņēmieniem, un tuviem –  tāliem ģeogrāfiskajiem galamērķiem, kur atrodas uzņēmuma klienti.

Inta Kulberga

VSZF dekāne