Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 01.02.2018 00:00

Studenti aicināti pieteikties apgūt izvēles daļas (C daļas) studiju kursus

Izvēles daļas (C daļas) studiju kursu katalogs paredzēts (skat. katalogu):

  • pilna laika (dienas) pamatstudiju 2017./2018. studiju gada 1.kursa studentiem (izņemot studiju programmu „Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija”, „Eiropas valodu un kultūras studijas” un „Biznesa un organizācijas vadība” 1. kursa studentiem) un

  • studiju programmu „Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija” un „Eiropas valodu un kultūras studijas” 2017./2018. studiju gada 2., 3. kursa studentiem.

  

Izvēloties studiju kursus ņem vērā:

 Izvēlēties var tikai vienu studiju kursu 2 KRP apjomā.

  • Pieteikties uz izvēles daļas studiju kursiem var elektroniski www.liepu.lv, aizpildot reģistrācijas veidlapu un nosūtot uz e-pastu: briva.izvele@liepu.lv līdz 2018.gada 28.februārim.

  • Ja vēlas apgūt vairākus izvēles daļas studiju kursus, kas pārsniedz studiju programmā noteikto izvēles daļas KRP apjomu, tad šo studiju kursu var apgūt klausītāja statusā tikai par maksu.

  • Ja grupā piesakās mazāk studentu, nekā norādīts katalogā, iespēja apgūt kursu tiek atcelta un studentam jāapgūst cits izvēles daļas studiju kurss, kurš ir nokomplektējies.

  • Nokomplektēto grupu saraksti būs pieejami visos fakultāšu dekanātos un Studiju daļā, 238. telpā, sākot ar 2018. gada 23. martu.


! Visi pamatstudiju programmu nepilna laika (neklātienes) 1.-5. kursa un pilna laika (dienas) 2. - 4. kursa studenti apgūst studiju plānā norādītos izvēles daļas (C daļas) studiju kursus

 

Informāciju sagatavoja Studiju daļa

E-pasts uzziņām: briva.izvele@liepu.lv