Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.01.2018 00:00

Studenti sadarbojas ar Liepājas uzņēmējiem

Liepājas Universitātes studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” studenti tikās ar Liepājas Biznesa inkubatora un Zaļo un viedo tehnoloģiju klastera pārstāvjiem, kā arī to paspārnē esošo uzņēmumu vadītājiem, lai turpinātu sadarbību, kopīgu projektu realizācijā.


Uzņēmēji iepazīstināja studentus ar savu uzņēmumu darbības principiem un produkciju, kā arī uzdevumiem, kuri būs jāveic studentiem. Studentiem būs jāveic pētījumi par produktu pārdošanas attīstību, konkurentu izpēte, mārketinga plāna izstrāde, atpazīstamības veicināšana Latvijā un ārpus tās robežām.


Ik gadu pavasara semestrī studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadības” studentiem jāveic pētījumi, kuri tiek sasaistīti ar reālo uzņēmējdarbības vidi. Tā ir iespēja studentiem redzēt zināšanu praktisko pielietojumu, un uzņēmējiem redzēt potenciālos darbiniekus un partnerus.


Nākamā tikšanās paredzēta martā, kad studenti LiepU Zinātnes un radošuma dienās iepazīstinās uzņēmējus ar pētījumu rezultātiem un ieteikumiem uzņēmējdarbības stiprināšanā un attīstībā.