Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 17.01.2018 00:00

Piedāvā Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa 2018. gada 27.  janvārī organizē Radošo zīmēšanas semināru praktikumu. Semināra-praktikuma ietvaros katrs dalībnieks varēs radīt unikālu mākslas darbu - gleznu uz audekla. Šāds zīmēšanas stils ir meditatīvs process, kas nomierina, mazina trauksmi un spriedzi caur krāsu pozitīvo ietekmi, un vairo pozitīvu un priekpilnu attieksmi pret dzīvi un atmodina radošumu.


Maksa par semināru-praktikumu – EUR 30,00 (nodarbības cenā ir iekļauti visi gleznošanai nepieciešamie materiāli - audekls, otas, krāsas).


Savukārt, 2018. gada 14. un 17. februārī Mūžizglītības nodaļa piedāvā pāriem pieteikties Valentīndienas pāru zīmēšanas semināram-praktikumam. Kopā zīmētas gleznas lielākais ieguvums - seminārā pavadītā laika nozīmīgums - šeit un tagad esot kopā, plecu pie pleca, kopā domājot, apspriežot. Prieku par kopā izdzīvoto laiku radot, dos glezna, uz kuru vēlāk paskatoties ikdienas steigā, sajutīsiet mīlestības brīnumaino spēku! Priekšzināšanas kursa apmeklētājiem nav nepieciešamas. Semināru- praktikumu vadīs profesionāla māksliniece Gunta Krastiņa. Maksa par dalību pārim – EUR 40,00 (nodarbības cenā ir iekļauti visi nepieciešamie materiāli). Pastāv iespēja iegādāties dāvanu karti.


Nodaļas aktuālajā piedāvājumā ir profesionālās pilnveides izglītības programma “Bērnu aprūpes pamati” (40 stundas). Programmas mērķis ir izglītības procesa rezultātā nodrošināt profesionālās pilnveides izglītības programmas “Bērnu aprūpes pamati” apguvi, pilnveidojot izglītojamo izpratni par bērna vispārējās attīstības likumsakarībām, drošas, veselīgas un attīstošas vides nodrošināšanas principiem, kā arī par bērnības pedagoģijas un pirmsskolas izglītības aktualitātēm un ētikas pamatprincipiem.


LiepU Mūžizglītības nodaļa no janvāra līdz martam piedāvā arī šādas pedagogu profesionālās kompetences pilnveides A programmas: “Speciālās zināšanas bērnu tiesību aizsardzības jomā” (6 akad. stundas), “Metodes un metodiskie paņēmieni matemātikā sākumskolā” (6 akad. stundas), “Krievu valodas (svešvalodas) skolotāju profesionālo un pedagoģisko kompetenču pilnveide” (36 akad. stundas), un B programmas: “Pedagoģija” (72 akad. stundas), “Pamatizglītības pirmā posma (1-6) datorikas (informātikas) skolotājs” (160 akad. stundas). Plašāku informāciju par LiepU Mūžizglītības nodaļas piedāvātajām programmām variet apskatīt www.liepu.lv sadaļā Mūžizglītība.


Pieteikties LiepU Mūžizglītības nodaļā pie projektu koordinatores Viktorijas Ņikitinas tālr. 63429249, e-pasts viktorija.nikitina@liepu.lv.