Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.12.2017 00:00

LiepU slēdz sadarbības līgumu ar Liepājas Raiņa 6. vidusskolu

Liepājas Universitātes rektore Dace Markus un Liepājas Raiņa 6. vidusskolas direktors Kārlis Strautiņš šodien parakstīja līgumu, kas paredz sadarbību izglītības un zinātnes jomā, veicina pētniecību un zināšanu pārnesi uz tautsaimniecību, kā arī pilnveido skolēnu mācību darbības ievirzi pētniecībā.


 Topošajiem skolotājiem tiks dota iespēja iegūt pedagoģiski metodiskā un ārpusklases darba pieredzi trīspusējā sadarbībā: skolotājs – students – pasniedzējs. Sadarbība starp abām līgumslēdzēju pusēm tiek paredzēta visos līmeņos un ir vērsta uz efektīvu stratēģisko partnerību.


Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāne Ilze Miķelsone uzsver sadarbības nozīmību: “Pats svarīgākais mums ir dot studentiem prakses iespējas, kā arī veidot skolotāja asistentu dienestu.”


Studiju programmas “Pamatizglītības skolotājs” 3. kursa studente Madara Sustrupa atzīst: “Prakses studentiem ir ļoti svarīgas, tur mēs iegūstam vislielāko pieredzi. Lekcijas iedod teoriju, bet, sastrādājoties ar skolotājiem, mēs saņemam gan padomus, gan mācību materiālus, gan veidojam kontaktu ar skolēniem.”