Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 27.11.2017 00:00

Notiks grāmatas “Latvijas tautsaimniecības vēsture” atvēršana

30. novembrī pulksten 16:00 Liepājas Universitātes 327. auditorijā notiks grāmatas “Latvijas tautsaimniecības vēsture” atvēršanas svētki Liepājā, kurus organizē Liepājas Universitātes Kultūras vadības 2. kursa studenti sadarbībā ar apgādu “Jumava”.


Apgāds “Jumava” sadarbībā ar atzītiem nozares speciālistiem 2017. gada maijā izdeva grāmatu “Latvijas tautsaimniecības vēsture”. Grāmata atspoguļo norises Latvijas tautsaimniecībā un ekonomikā laika posmā no 19. gs. beigām līdz pat šodienai. Tajā ne vien tiek veikta ekonomikas analīze, bet arī iekļauts vērtīgs pamats turpmākiem pētījumiem un diskusijām ar pasaules ekonomikas ekspertiem. “Tas ir labākais materiāls, tāpēc ka cita mums šobrīd nav. Vēsturi ir ļoti vērtīgi zināt, lai varētu pieņemt labus un pamatotus lēmumus šodien,” grāmatas atvēršanā norādīja latviešu ekonomists un politiķis Ojārs Kehris. Tieši šī iemesla dēļ tiek uzskatīts, ka grāmatas izdošana ir liels solis uz priekšu Latvijas ekonomikas attīstībā.


Grāmatas “Latvijas tautsaimniecības vēsture” atvēršanas svētkos Liepājā piedalīsies grāmatas autori, kuri sniegs ieskatu grāmatas tapšanas procesos un tās saturā, apgāda “Jumava” vadītājs Juris Visockis, Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks investīciju un tūrisma jautājumos Ģirts Kronbergs. Grāmatas atvēršanas svētkus Liepājā vadīs aktieris Ēriks Vilsons. Muzicēs vokālā studija “Gaismiņa”. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja grāmatu gan apskatīt, gan arī to iegādāties par īpašu cenu.

 

Informāciju sagatavoja:

 Inita Ušpele,

 Liepājas Universitātes

Kultūras vadības 2. kursa studente