Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 24.11.2017 00:00

Studentiem lekciju lasa mūziķis Aivars Hermanis

Šodien Liepājas Universitātes studijas programmas “Kultūras vadība” studentiem un citiem interesentiem lekciju lasīja mūziķis, producents, liepājnieks Aivars Hermanis.


Pirms tikties ar studentiem Aivars Hermanis ar Liepājas Universitātes rektori Daci Markus, Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāni Intu Kulbergu un programmas direktoru Uldi Drišļuku pārrunāja turpmākās sadarbības iespējas un vienojās par to, ka abas puses ir ieinteresētas sadarbību turpināt arī nākamajā gadā.


Noklausīties Aivara Hermaņa lekciju “Mūzikas menedžments” bija sanākuši ne tikai studenti, bet arī mūziķa laikabiedri Liepājas laikā – Valdis Skujiņš, Raimonds Gabaliņš un citi interesenti. Runājot par šādu studiju kursu, Aivars Hermanis uzsvēra: “Studentiem ir jāzina, kā darbojas industrija. Es iezīmēšu kopējo vīziju, kā tas darbojas pasaulē un Latvijā. Cilvēkiem, kuri tajā nav iesaistīti, bieži vien ir grūti saprast, kā ir ieguldīt un nopelnīt naudu un saprast, kas paliek pāri. Viss, kas man ir, ir nopelnīts ar mūzikas biznesu.”


Foto ŠEIT.