Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 23.11.2017 00:00

Aicina apmeklēt Ziemas balli “Nārnijā”

Š. g. 14. decembrī Liepājas Universitātes Studentu padome sadarbībā ar RTU Liepājas filiāli ieskandinās gada tumšāko mēnesi Ziemas ballē ar tematiku “Nārnija”, uz kuru aicināti ierasties visi studenti, absolventi, ārpusstudiju aktivitāšu dalībnieki, mācībspēki un arī darbinieki.


Balle tiks atklāta plkst. 21:00 Liepājas Latviešu biedrības namā. Par balles muzikālo daļu rūpēsies grupa “Melnraksts”, taču viesu labo garastāvokli pacilās improvizācijas teātris “Brīvais stils”. Pasākums ilgs apmēram līdz 3:00 no rīta.


Aicinām balles apmeklētājus izmantot savu radošo prātu, lai savos tērpos atspoguļotu filmas “Nārnijas hronika” noskaņas. Kā jau katru gadu, savus spilgtākos mirkļus varēs iemūžināt pie īpaši izveidota fotostūra. Gaidāmi arī dažādi pārsteigumi balles laikā.


Gan interesenti no RTU Liepājas filiāles, gan Liepājas Universitātes aicināti rezervēt galdiņus un saņemt ielūgumus līdz 13. decembrim (ieskaitot) starpbrīžu laikā no plkst. 9:30 līdz 16.00 Studentu padomē, 125. telpā, Lielajā ielā 14. Dodoties rezervēt vietu pie galdiņa, līdzi jāņem studenta apliecība.


Paldies pasākuma atbalstītājiem – Liepājas teātrim, Lielajam dzintaram, Windcut Barber shop Liepāja un Ergoline solāriju studijai “Lambada” par vēlēšanos padarīt balles apmeklējumu vēl īpašāku.

 

Informāciju sagatavoja:

Anita Lazdeniece

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja