Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 13.11.2017 00:00

Sācies jauno mediju mākslas festivāls

Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studiju programmas “Jauno mediju māksla” studenti šonedēļ aicina uz jauno mediju mākslas festivālu “Fast Forward”, kas no 13. līdz 18. novembrim notiek fakultātes ēkā Kūrmājas prospektā 13.


Visu nedēļu otrā stāva zālē ir apskatāma jauno mediju mākslas studentu un absolventu darbu izstāde. Trešdien, 15. novembrī, pulksten 18.00 notiks diskusija “Augmented Bodies”. Diskusiju vadīs māksliniece un pētniece Maija Demitere, tās dalībnieki būs Stīvens Fišers, Klaivs Makkartijs  no Linkolnas Universitātes Lielbritānijā, Normunds Kozlovs un Ilva Skulte.


Piektdien, 17. novembrī, pulksten 12.00 tiks atklāta darbnīcu rezultātu izstāde, bet pulksten 13.00 sāksies konference “Radošās industrijas un jaunie mediji”.


 Savukārt 18. novembris ir “Ģimenes diena”, kurā no pulksten 10.00 līdz 16.00 būs iespēja izzināt latviešu folkloras zīmes, to nozīmi un apgleznot savu auduma maisiņu. Darbnīcas vadītāja būs franču grafiskā dizainere Perīna Dorīna.


Visi tiek laipni aicināti apmeklēt Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes jauno mediju mākslas studentu un absolventu izstādi un piedāvātos pasākumus!

Vairāk par pasākumu iweek.mplab.lv