Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 02.11.2017 00:00

“Bandzenieki” ielūdz uz 5 gadu jubilejas koncertu “Mūsu stāsts..”

Pirmās Adventes priekšvakarā Liepājas Universitātes  vidējās paaudzes deju kolektīvs "Bandzenieki" un vadītāja Kristīne Kārkliņa, atzīmējot kolektīva 5 gadu pastāvēšanas jubileju, ir sarūpējuši liepājniekiem, kā arī tuviem un tāliem pilsētas viesiem paši savu dāvanu – jubilejas koncertu "Mūsu stāsts..", kas LOC Rožu zālē norisināsies šī gada 2.decembrī plkst. 18:00.


VPDK "Bandzenieki" augstu vērtē ģimeni un ģimeniskās vērtības, kopā būšanu, pēctecību, cieņu un mīlestību pret tuvāko, tādēļ koncertā kopā ar jubilāriem skatītājus priecēs "Bandzenieku" tuvākie ģimenes locekļi – LiepU Tautas deju kolektīvs "Banga" un Liepājas Bērnu un jaunatnes centra jauniešu deju kolektīvs "Spārni" (mākslinieciskā vadītāja Kristīne Kārkliņa).


Ar savu sniegumu jubilejas koncertā priecēs viesi no Latvijas Lauksaimniecības Universitātes VPDK "Kalve" (mākslinieciskais vadītājs Lauris Galejs) un LLU Tautas deju ansamblis "Kalve" (mākslinieciskā vadītāja Gunta Skuja), Valmieras Kultūras centra VPDK "Pastalnieki" (mākslinieciskais vadītājs Jānis Psjuks) un Burtnieku novada jauniešu deju kolektīvs "Sadancis" (mākslinieciskā vadītāja Ieva Adāviča), Lielvārdes novada Kultūras centra VPDK "Lāčplēsis" (mākslinieciskais vadītājs Andris Koknevičs) un Vecpiebalgas VPDK “Balga” (mākslinieciskais vadītājs Kaspars Brauns).


Jubilejas koncertā tiks izdejotas VPDK "Bandzenieki" mīļākās dejas no seniem un ne tik seniem laikiem.


Liepājas Universitātes vidējās paaudzes deju kolektīvs dibināts 2012.gada 19.septembrī. Piecu gadu pastāvēšanas laikā kolektīvs sniedzis vairāk kā 40 koncertus dažādās Latvijas pilsētās. Nozīmīgie notikumi kolektīva darbībā ir dalība 2014. gada XVII Baltijas Studentu dziesmu un deju svētkos „GAUDEAMUS” Daugavpilī (2014), dalība VIII Vidējās paaudzes dejotāju svētkos Jelgavā (2015) un Kurzemes novada Deju svētkos Liepājā (2016). Šajā sezonās kolektīvs gatavojas 18.Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētkiem „Gaudeamus” Igaunijā un XXVI Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkiem.


Biļetes uz VPDK "Bandzenieki" jubilejas koncertu iepriekšpārdošanā “Biļešu paradīze” kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā un internetā www.bilesuparadize.lv.