Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 11.10.2017 00:00

Datorikas studentiem iespēja piedalīties konkursā "ZIBIT 2017”

AS “Exigen Services Latvia” un AS “Accenture Latvia” sadarbībā ar nodibinājumu „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” izsludina konkursu “ZIBIT 2017” noslēguma darbu stipendiju piešķiršanai ar mērķi materiāli atbalstīt un novērtēt Latvijas augstākās izglītības iestāžu datorikas studentus un veicināt datorikas nozares studentu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību.

 

Stipendiju konkursam pretendentus var izvirzīt jebkura Latvijā akreditēta augstākās izglītības iestāde, kurā tiek sagatavoti datorikas nozares studenti. Katra izglītības iestāde konkursam var izvirzīt 1, 2 vai 3 bakalaura darbu autorus un 1, 2 vai 3 maģistra darbu autorus, kuri 2016./2017. studiju gadā izstrādājuši un aizstāvējuši interesantākos un inovatīvākos noslēguma darbus datorikas nozarē.

 

Lai pieteiktu noslēguma darbu autorus konkursam, izgītības iestādes pārstāvim  jāaugšupielādē izvirzītie darbi (.pdf formātā) kopā ar vismaz vienu recenziju par katru darbu, un jāaizpilda dati par pretendentiem un darbu vadītājiem RTU Attīstības fonda mājaslapas sadaļā „ZIBIT 2017” noslēguma darbu stipendiju konkurss” vai  ŠEIT  līdz 2017. gada 18. oktobrim (ieskaitot).

 

Sešu labāko noslēguma darbu vadītāji saņems balvas 500 EUR apmērā. Kopējais stipendiju un balvu fonds ir 7600 EUR.

 

Plašāka informācija: 

Santa Jākobsone

santa.jakobsone@rtu.lv

27008804