Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 12.09.2017 00:00

Iespēja pieteikties Akadēmiskajai stipendijai

Līdz 20. septembrim LiepU Studentu padome (SP) aicina studentus pieteikties SP akadēmiskajai stipendijai, iesniedzot nepieciešamos dokumentus 125. telpā.

 

LiepU SP šo stipendiju piešķir pilna laika pamatstudiju 2., 3. vai 4. kursa studentiem un maģistra pilna laika studentiem par labām sekmēm, aktīvu LiepU sabiedrisko darbību un popularizēšanu, kā arī pētniecisko un radošo darbību studijās.

 

 

Stipendijai var pieteikties iesniedzot Studentu padomei: - motivācijas vēstuli, kurā pamato savu atbilstību stipendijas saņemšanai, raksturo stipendijas nepieciešamību pētnieciskajā vai radošajā darbā; - ieteikuma vēstuli no studiju programmas direktora, dekāna vai ārpusstudiju kolektīvu vadītāja/trenera, kur raksturotas studenta aktivitātes, ieguldījums un nozīmīgums sabiedriskajā un pētnieciskajā darbā un/vai LiepU popularizēšanas aktivitātēs un stipendijas nepieciešamība pētnieciskajā vai radošajā darbā; - izziņu no dekanāta par vidējo svērto atzīmi iepriekšējās divās sesijās (vidējais vērtējums nedrīkst būt zemāks par 8 ballēm).

      

Stipendiju piešķir uz vienu studiju semestra mēnesi un tās apjoms ir 80 euro. Plašāku informāciju var meklēt nolikumā par Studentu padomes akadēmisko stipendiju. Neskaidrību gadījumā varat vērsties pie SP priekšsēdētājas Brigita Lauras Meķes pa tālruni 26192240 vai e-pastu: studentu.padome@liepu.lv