Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 04.09.2017 00:00

Aicina apmeklēt “Pirmkursnieku nedēļas” pasākumus

No 4. līdz 8. septembrim norisināsies "Pirmkursnieku nedēļa", kuru organizē Liepājas Universitātes Studentu padome. Tās laikā jaunie studenti varēs iepazīt mūsu universitāti, Liepāju un citus studentus, kā arī kopīgi atpūsties.


Pasākumi sāksies pirmdien, 4. septembrī ar informatīvo lekciju LiepU aktu zālē plkst. 12:30, kurā tiks pastāstīts sīkāk par universitātes dzīvi un galvenajām atšķirībām starp studēšanu augstskolā un mācīšanos vidusskolā.


5. septembrī pirmkursnieki aicināti sapulcēties Liepājas Universitātes galvenās ēkas (Lielā iela 14) foajē, lai plkst. 16:00 piedalītos orientēšanās spēlē “Iepazīsti augstskolu”. Ar dažādiem uzdevumiem un komandas darbu varēs iepazīt gan universitāti, gan citus studentus.


6. septembrī starpbrīžos plkst. 11:30 un 13:30 pirmā stāva foajē notiks ārpusstudiju aktivitāšu prezentācijas. Katram interesentam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un pieteikt savu dalību. No plkst. 16:00 – 21:00 turpat norisināsies "Spēlmaņu vakars", kurā studenti varēs asināt prātus, spēlējot dažādas galda spēles, iepazīties ar citiem un vienkārši patīkami pavadīt laiku.


7. septembrī pirmkursnieki aicināti nosvinēt jauno studiju gadu ballītē "Atā mammu!", kura notiks klubā "Fontaine Palace" (Dzirnavu iela 4). Jaunie studenti ar studiju biedriem varēs iepazīties neformālā gaisotnē, veidojot interesantas sarunas, spēlējot dažādas spēles un kopīgi baudot mūziku un atmosfēru.


Nedēļas pasākumi noslēgsies piektdien, 8. septembrī, ar pirmo Studentu padomes sēdi, uz kuru aicināti ierasties visi jaunie interesenti, lai pievienotos SPiešu pulciņam. Studenti tiks iepazīstināti ar to, kas tad īsti ir Studentu padome un kāda ir tās loma universitātē. Sēde notiks SP mājās – 125. telpā (1. stāvs) plkst. 17:30. Arī pēc tam plānota neformāla pasēdēšana, lai iepazītos vēl tuvāk.


Visos pasākumos ieeja ir bez maksas.


Plašāku informāciju par „Pirmkursnieku nedēļu” variet meklēt pie SP Kultūras virziena vadītājas Meldras Ikaunieces – tel. 29267917, e-pasts: meldra.ikauniece@gmail.com.

 

Informāciju sagatavoja:

Anita Lazdeniece,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 29817736

e-pasts: anitalazdeniece@gmail.com