Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.03.2017 00:00

Konferencē iepazīst starptautisku uzņēmējdarbību

Zinātnes un radošuma dienās Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātē (DIF) notika studiju programmu “Mehatronika”, “Datorzinātnes”, “Informāciju tehnoloģija” studentu zinātniski pētnieciskā konference.


Konferences atklāšanā DIF dekāne Anita Jansone studentus iepazīstināja ar fakultātes jaunumiem, 2017. gadā notikušajām un plānotajām aktivitātēm, kā arī pateicās studentiem par iesaistīšanos fakultātes popularizēšanā un pasākumu organizēšanā, aicinot studentus: “Rādām, ko mākam. Skatāmies, ko citi māk.”


Pirms darbu prezentēšanas, studentiem bija iespējams vairāk uzzināt par starptautisku programmatūras izstrādes kompāniju, kas nodarbina cilvēkus no dažādām valstīm – “Like A Coffe.” Ar vieslekciju par darbu koordinēšanu kompānijā un sadarbošanos attālināti iepazīstināja kompānijas pārstāvis Antonio Torre.


Konferences vadītājs, Informāciju tehnoloģiju maģistra 1.kursa students Raivis Ragovskis atzīst: "Šī konference ir labs pasākums, kurā vienuviet var uzzināt par DIF studentu zinātniskajām gaitām, kā arī iepazīt pārstāvēto nozaru aktualitātes. Interesanti bija dzirdēt citu studentu sagatavotos zinātniskos darbus, piemēram, prezentācija par tulkošanas darbu, kas tika prezentēta savdabīgi, bet interesanti. Uzskatu, ka šāda konference ir noderīga studentiem, kā arī kalpo kā ieskats maģistra un bakalaura darbos, tiem kuriem tie vēl tikai ir jāizstrādā.”


Foto ŠEIT.