Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 22.03.2017 00:00

Studenti iepazīstina ar zinātnisko un bakalaura darbu koncepciju

Zinātnes un radošuma dienu ietvaros Liepājas Universitātē notika bakalaura studiju programmas “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija” studentu zinātniski pētnieciskā konference. Tajā ar saviem zinātniskajiem darbiem, tai skaitā bakalaura darbiem, pētījumu koncepciju un rezultātiem iepazīstināja studiju programmas pirmā līdz ceturtā kursa studenti.


Konferences atklāšanā studiju programmas direktore Māra Zeltiņa, uzrunājot studentus, atzina: „Prieks redzēt kopā visu četru grupu pārstāvjus. Šodien jums katram ir iespēja prezentēt savu pētījumu un tā koncepciju, izstrādātos rezultātus. Aicinu klausītājus uzdot jautājumus, kā arī gūt noderīgas atziņas.”


2.kursa studente Ina Sanduca pēc konferences saka: “Konference bija ļoti interesanta. No kursabiedru un citu studentu izstrādātajiem darbiem un rezultātiem varēja uzzināt daudz jauna, tai skaitā aktuālas lietas un notikumus vides un atjaunojamo energoresursu jomā. Mani visvairāk ieinteresēja ceturto kursu bakalaura darbi. Uzskatu, ka šī konference ir ļoti vērtīga un apmeklēšu to arī citus gadus.”


Foto ŠEIT.