Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 20.03.2017 00:00

Radošuma dienas Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātē

Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte Zinātnes un radošuma dienu laikā (16. – 27. marts) piedāvā vairākus pasākumus, kurus aicina apmeklēt arī skolēnus  un citus interesentus.


23. martā plkst. 12.00 Lielajā ielā 14 notiks Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studentu zinātniskā konference. Tajā visu fakultātes studiju programmu studenti uzstāsies ar ziņojumiem par savu bakalaura vai maģistra darbu izstrādi, ar savu pētnieciskās vai radošās darbības rezultātiem. Konferences apmeklējums var būt labs veids, kā iepazīt valodu, kultūras un mākslas studiju būtību.


Pēcpusdienā Lielajā ielā 14 tiks atklātas vairākas mākslas virziena studentu izstādes, varēs noskatīties programmas "Jauno mediju māksla" veidotās īsfilmas.


Savukārt 23. marta vakarā plkst. 18.00 ikviens interesents laipni aicināts uz “Fontaine Acropolis” terasi, kur notiks nu jau tradicionālie Kūrmājas lasījumi - Rakstniecības studentu literārie lasījumi un fakultātes studentu muzikāli priekšnesumi. Aicinām ikvienu interesentu brīvā un radošā atmosfērā pavadīt ceturtdienas vakaru!


Konferences programmu skatīt ŠEIT.