Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 26.04.2016 00:00

LiepU studenti aicināti pieteikties pētniecības projektu konkursā

Līdz 30. septembrim Liepājas Universitātes (LiepU) Zinātnes padome sadarbībā ar Studentu padomi LiepU studentus, īpaši bakalaura programmu studentus, aicina piedalīties pētniecības projektu konkursā. Konkursa mērķi ir sekmēt studentu iesaistīšanos zinātniskajās aktivitātēs, veicināt pieredzes iegūšanu pētniecībā, jaunrades un pētniecības projektu izstrādē, studentu līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā.


Konkurss tiek rīkots otro gadu. Pērn tika atbalstīts bakalaura studiju programmas „Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija“ studentes Klintas Bērziņas pētījums „Radona emitētā jonizējošā starojuma dozas noteikšana P. M. Berči projektētajās ēkās Liepājā“.


„Tā kā studiju laikā veicamo pētījumu sekmīga izstrāde vairākos studiju virzienos ir saistīta ar tehnoloģiju, reaģentu, iekārtu izmantošanu, šis konkurss ir iespēja laikus plānot pētījumu un saņemt tam nepieciešamo finansiālo atbalstu,“ studentus izmantot iespēju mudina  Zinātnes prorektore Ieva Ozola.


Šajā gadā piešķirtais LiepU budžeta finansējums ir 1200,00 eiro. Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa ir pieejama ŠEIT. Jautājumu gadījumā interesēties LiepU (Lielā iela 14, 214. telpa) vai rakstīt uz e-pastu: ieva.ozola@liepu.lv vai guna.puce@liepu.lv.


Lai arī pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 30. septembris, studenti aicināti laikus pievērsties pētījumiem.