Jaunumi:

Atpakaļ
-, 20.10.2015 00:00

Pagarināts LiepU studentu zinātnisko rakstu iesniegšanas termiņš

Liepājas Universitātes (LiepU) 2015. gada Zinātnes un radošuma dienu studentu zinātniskās konferences un maģistrantu lasījumu referenti tiek aicināti iesniegt rakstus LiepU Studentu zinātnisko rakstu 12. laidienam, kas tiks izdots 2016. gadā.


Saskaņā ar 05.10.2015. Zinātnes padomes sēdes lēmumu rakstu iesniegšanas termiņš ir pagarināts līdz 2015. gada 30. novembrim.


Raksts jāiesniedz elektroniski (diskā vai pa e-pastu: guna.puce@liepu.lv) un izdrukā (1 eksemplārs) zinātnes prorektores referentei Gunai Pūcei (Lielā iela 14, 214. telpa). Uz raksta izdrukas jābūt darba zinātniskā vadītāja apstiprinājumam (datums un paraksts).


Raksta noformējums: lūdzam ievērot LiepU metodiskajos norādījumos „Studiju darbu rakstīšana un noformēšana” noteiktās noformējuma prasības.


Raksta sākumā – lapas kreisajā pusē – autora (vai autoru) vārds un uzvārds, iekavās – studiju programmas pilns nosaukums. Zem autora vārda un uzvārda – zinātniskā vadītāja vārds un uzvārds, grāds, akadēmiskais amats. Raksta virsraksts – centrā titulburtiem.


Raksta nobeigumā – pēc literatūras saraksta – kopsavilkums svešvalodā (angļu, vācu, franču).


Tā kā Studentu zinātnisko rakstu izdevums ir melnbalts, lūdzam visas rakstā nepieciešamās ilustrācijas (diagrammas, attēli u. c.) iestrādāt melnbaltā versijā.


Raksta apjoms: ieteicams nepārsniegt 10 lpp.

 

Plašāka informācija: Guna Pūce, tālr. 63407783, 22026079,

e-pasts: guna.puce@liepu.lv .

 

LiepU Zinātnes padome