Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 07.05.2014 00:00

SIA "Lursoft" sadarbībā ar Liepājas Universitāti piedāvā pakalpojumu „Studenta komplekts”

 

SIA "Lursoft" sadarbībā ar Liepājas Universitāti piedāvā pakalpojumu „Studenta komplekts”, kuru aktivizējot, Liepājas Universitātes studentiem tiek sniegta iespēja piekļūt Lursoft datubāzēm – informācijai par uzņēmumiem, amatpersonām, uzņēmumu finanšu datiem. "Studentu komplekts" nodrošina piekļuvi gada pārskatiem, finanšu analīzei, nozaru finanšu koeficientiem, informācijai no Komercķīlu un Maksātnespējas reģistriem, saistību grafam, personu profiliem, tiesu spriedumu datubāzei, normatīvo aktu sistēmai Latlex un statistikas datiem.
Izmantojot šo iespēju, klientam tiek dota iespēja 2 mēnešus piekļūt Lursoft datubāzēm vai arī veikt līdz 100 pieprasījumiem. Viena kalendārā gada ietvaros komplektu iespējams aktivizēt ne vairāk kā 2 reizes. Studenta komplekta cena ir 7.11 EUR, apmaksu var veikt izmantojot internetbanku.
Studenta komplektu iespējams aktivizēt, autorizējoties Liepājas Universitātes sistēmā un tad pieslēdzoties Lursoft sistēmai.
Piedāvājums attiecas vienīgi uz aktīvajiem studentiem, t.i., studentiem, kas nav akadēmiskajā atvaļinājumā vai atskaitīti (eksmatrikulēti). Studenta komplekta ietvaros saņemtos pakalpojumus students ir tiesīgs izmantot tikai akadēmiskiem mērķiem. Lietotājam, kurš aktivizējis Studentu komplektu, jāievēroLursoft sistēmu izmantošanas noteikumi
Plašākas informācija: e-pasts: lib@liepu.lv.