Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 26.03.2014 00:00

Ir noslēdzies konkurss „Liepājas Universitātei – 60. Mans skolotājs – LiepU absolvents”

Ir noslēdzies Liepājas Universitātes Socioloģisko pētījumu centra sadarbībā ar Kurzemes reģiona izglītības pārvaldēm un izglītības jomas pārstāvjiem Kurzemes reģiona novadu pašvaldībās organizētais konkurss  „Liepājas Universitātei – 60. Mans skolotājs – LiepU absolvents”.

 

Apkopojot žūrijas komisijas vērtējumus, rezultātā:

1. vieta -  Kuldīgas Centra vidusskolas 10.v. klases skolniecei Annijai Dadzei par eseju „Manas skolas direktore Brigita Freija” (skolotāja-konsultante Antra Spuļģe).

2. vieta – Kuldīgas Centra vidusskolas 10.v. klases skolniecei Beātei Vītoliņai par eseju „Mana literatūras skolotāja Ilze Roberta” (skolotāja-konsultante Antra Spuļģe) un Talsu Valsts ģimnāzijas 10.b. klases skolniecei Ievai Uertei par eseju „Līksmas Sokolovas un Jāņa Gedrovica ceļš līdz Liepājas Universitātei” (skolotāja-konsultante Aija Balode).

3. vieta -  Liepājas A.Puškina 2. vidusskolas 9.e klases skolniecei Natālija Tarasenko par eseju „Neparasto stundu kaleidoskops” (par Edīti Plamši) (skolotāja-konsultante Draudzīgā aicinājuma Liepājas 5. vidusskolas skolotāja Liana Tarasenko).


Pirmo trīs vietu ieguvējas kopā ar skolotājām-konsultantēm un eseju varoņiem ir uzaicinātas uz apbalvošanu, kas paredzēta 25.04.2014. Liepājas Universitātes 60. gadadienai veltītās zinātniski praktiskās konferences laikā.


Konkursa mērķis bija veicināt Liepājas un Kurzemes skolēnu interesi par savas skolas skolotāju – Liepājas Universitātes absolventu - gaitām Liepajas Universitātē (iepriekš zināma ar citiem nosaukumiem), bagātinot priekšstatu par augstākas izglītības nozīmīgumu un studiju procesu augstskolā. Skolēni varēja brīvi izvēlēties skolotāju vai skolotāju kopumu, par kuru/-iem rakstīt eseju, apceri vai dzīvesstāstu „Mans skolotājs – LiepU absolvents”. 


Konkursa koordinatores: 

Liene Romaņuka un Karīna Ūdre