Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 24.02.2014 00:00

Studenti aicināti piedalīties konkursā „Liepājas Universitātei – 60. Pagātne, tagadne un nākotnes vīzija”

Liepājas Universitātes (LiepU) Socioloģisko pētījumu centrs sadarbībā ar Studentu padomi aicina studentus piedalīties konkursā  „Liepājas Universitātei – 60. Pagātne, tagadne un nākotnes vīzija”, kas notiks š.g. 25. martā plkst. 12:00 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 327. telpā, (Liepājas Universitātes Zinātnes un radošuma dienās).


Konkursa mērķis ir, iesaistot studentus Liepājas Universitātes vēstures izpētē un ideju ģenerēšanā nākotnes vīzijas pilnveidei, veicināt studentu piederības izjūtas stiprināšanu Liepājas Universitātei.


Lai piedalītos konkursā, ir jāizveido četru cilvēku komanda, kurā būtu pārstāvētas vismaz 2 LiepU  fakultātes (VSZF, DIZF, HMZF, PSDF), jāaizpilda pieteikuma veidlapa (skatīt ŠEIT) un tā jānosūta uz e-pastu spc@liepu.lv vai jāiesniedz 316. telpā (Lielā ielā 14), līdz 10. martam. Komandai ir brīvi izraudzītā formā jāizveido prezentācija (stends, buklets, filmu audioieraksts, izdevums, avīze u.c.) par Liepājas Universitātes vēsturi, tagadni un vīziju Liepājas līdz 2020. gadam.


Plašāk ar konkursa nosacījumiem var iepazīties Nolikumā (skatīt ŠEIT).


Konkursa laureātu apbalvošana notiks 25. aprīlī Liepājas Universitātes 60. gadadienai veltītās zinātniski praktiskās konferences laikā. 



Konkursa koordinators:

LiepU Socioloģisko pētījumu centrs

e-pasts: spc@liepu.lv


Konkursa vadītājs: Arturs Medveckis

Konkursa koordinatores:

Karīna Ūdre, tālr. 26573324 karina.udre@liepu.lv

Liene Romaņuka, tālr. 28377885liene.romanuka@liepu.lv