Nav noteikts

Atpakaļ
08.03.2016

Interesenti aicināti iepazīt pasauli

ESN (Erasmus Student Network) Liepāja sadarbībā ar Liepājas Universitātes Ārzemju sakaru daļu piektdien, 11. martā, plkst. 18.00 Liepājas Jauniešu mājā, Kungu ielā 24, aicina interesentus iepazīt Vācijas, Turcijas, Dienvidkorejas, Nigērijas un Turkmenistānas kultūras. 


ESN Liepāja mudina iepazīt pasauli pat nedodoties ārpus valsts – nav jādodas uz citām valstīm, pasauli var iepazīt arī caur stāstiem. Erasmsu+ apmaiņas studenti par savām valstīm būs sagatavojuši interesantus faktus, spēles, dejas un tradīcijas.


“Šādu starpkūltūru vakaru ir interesanti apmeklēt, jo tādā veidā plašāk paveras cilvēka redzes loks. Ir iespēja iepazīt citu kultūru, citu mentalitāti, var uzzināt daudz interesantus faktus, kas iepriekš nav bijuši zināmi par kādu valsti. Un kas vēl labāk – šajā vakarā ir iespējams iegūt jaunus kontaktus, iepazīties ar cilvēkiem no Eiropas un pasaules. Kas zina, kur šādi kontakti vēlāk dzīvē noder!” apmeklēt pasākumu aicina Liepājas Universitātes Ārzemju sakaru daļas referente Līga Spinga.


Pasākums ir bezmaksas un uz to aicināti gan Liepājas Universitātes studenti, darbinieki, gan Liepājas skolu skolēni.



Foto: Linda Ungure