Nav noteikts

Atpakaļ
16.02.2015

Arī turpmāk LiepU studentiem ir iespēja doties studēt uz D-Koreju

Liepājas Universitātes (LiepU) studentiem, pamatojoties uz noslēgto abpusējo universitāšu sadarbības līgumu, ir iespēja doties apmaiņas studijās un pavadīt vienu vai divus neaizmirstamus studiju semestrus neparastā un eksotiskā vidē Dienvidkorejā – Songsila Universitātē vai Kyungpook Nacionālajā Universitātē.

 

Apmaiņas studentiem D-Korejas universitātēs nav jāmaksā studiju maksa, bet no saviem līdzekļiem jāsedz ceļa, apdrošināšanas, uzturēšanās un citi izdevumi. Taču ir iespēja pieteikties D-Korejas valsts stipendijām, lai segtu iepriekšminētās izmaksas.


Ārzemju sakaru daļa informē, ka, pamatojoties uz noslēgto līgumu, pirmo reizi, saņemot D-Korejas valsts stipendiju, Liepājas Universitātes bakalaura studiju programmas "Matemātika" studente Anna Viktorija Lukjanska 2014./2015. studiju gada pavasara semestri pavadīs Songsila Universitātē. Studijas šajā universitātē  notiks angļu valodā, kā arī bez papildus maksas būs iespēja apgūt korejiešu valodu.


Savukārt uz Liepājas Universitāti studenti no D-Korejas brauc jau otro gadu – 2013./2014. studiju gadā LiepU ieradās apmaiņas studente no Songsila Universitātes, savukārt 2014./2015. studiju gadā ieradušies jau seši apmaiņas studenti no D-Korejas - četri studenti rudens semestrī un divi pavasara semestrī.


Plašāka informācija par partneraugstkolām, pieteikšanās termiņiem un piedāvātajiem studiju kursiem:

Soongsil University

Kyungpook National University

 

Studentiem, kuri vēlas nākamajā studiju gadā studēt Dienvidkorējā, lūgums sazinieties ar Ārzemju sakaru daļu, rakstot uz e-pastu acentrs@liepu.lverika.lauberga@liepu.lvvai sazinieties personīgi, zvanot pa tālr. 63407762 vai tiekoties 218. kabinetā (Lielā iela 14).