Mūžiglītība

Atpakaļ
05.01.2018

Radošais zīmēšanas seminārs – praktikums

Semināra-praktikuma ietvaros katrs dalībnieks varēs radīt unikālu mākslas darbu - gleznu uz audekla, arī gadīumos, ja zīmēts ir tikai bērnībā, pateicoties unikālai apmācības metodei. Glezna tiks gleznota uz audekla ar akrila krāsām, īpašā gleznošanas  stilā, kuru jebkurš interesents varēs apgūt šajā nodarbībā. Priekšzināšanas kursa apmeklētājiem nav nepieciešamas, jābūt vienīgi vēlmei radoši izpausties un smelties jaunas, pozitīvas emocijas no mākslas radīšanas prieka!

 

 

 

Šāds zīmēšanas stils ir:

  • meditatīvs process, kas nomierina, mazina trauksmi un spriedzi caur krāsu pozitīvo ietekmi;

  • vairo pozitīvu un priekpilnu attieksmi pret dzīvi un atmodina radošumu.

 

Semināra dalībnieki, kas jau reiz piedalījušies seminārā, iegūs jaunas zināšanas- krāsu jaukšanā, kompozīcijas veidošanā, objekta telpiskā atainošanā, objekta ēnu ieklāšanā, zināšanas par perspektīvi, laukuma ritmu, zināšanas par tonalitāti, dažādu krāsu specifiskajām īpašībām, līniju un plakņu novietojuma nozīmi gleznā, krāsu saderību.

 

Nodarbības notiks sestdien, 27. janvārī, no plkst. 10:00 (5 akad.stundas).

Maksa par semināru praktikumu – EUR 30,00.

!!!Nodarbības cenā ir iekļauti visi nepieciešamie materiāli gleznošanai - audekls, otas, krāsas.

DALĪBNIEKU SKAITS IR IEROBEŽOTS!

 

Semināra-praktikuma vadītāja Gunta Krastiņa ir profesionāla māksliniece, mākslas maģistre, strādā Liepājas Universitātē par gleznošanas pasniedzēju, vada mākslas studiju Rucavā un ir mākslas biedrības ‘’Impasto’’ valdes priekšsēdētāja.

 

Pieteikties LiepU Mūžizglītības nodaļā pie projektu koordinatores Viktorija Ņikitinas, Lielā iela 14, 4. stāvs, 428. kab. Tālr. 63429249, e-pasts viktorija.nikitina@liepu.lv vai, aizpildot pieteikšanās anketu (skatīt ŠEIT)